Gépmustra a Galambban

Makó képviselői az egyetemen

Látványos bemutatókkal mutatta meg magát ma délelőtt a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola. A rendezvény alapja egy agrárinformatikai könyv bemutatás volt, melyet az iskola tanárai állítottak össze. 

A Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola pedagógusai által megírásra kerülő tankönyv moduljait bemutatták hétfőn a Szent István Egyetemen. A siker nem maradt el, hiszen máris meghívást kaptak egy országos mezőgazdasági gépész találkozóra, ahol a szakma előtt ismételten bemutathatják eredményeinket.

A mai napon a készülő tankönyvről, az iskolában működő immár országos elismertségű programokról is tartottak tájékoztatót, illetve az érdeklődők betekintést nyerhettek az iskola kiváló szakmai munkájába, természettudományos szakköreink induló előadásainak keretében. Itt traktoros szlalompályát teljesíthettek, drónokat reptethettek, madárpókokat simogathattak és levendulát szaporíthattak.

Délben felszolgálták a Helyi Diákok szendvicsét.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Perneki László lett Csanádpalota polgármestere

A valasztas.hu-n nincs fent az eredmény este háromnegyed 10-kor, azonban Nyergesné Kovács Erzsébet, korábbi csanádpalotai polgármester tudni véli, hogy Perneki Laszló 1026, Dr. Debreczeni István 374 szavazatot kapott.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink