Amerikai foci Makón

[ad 1]

A megyében másodikként Makón alakulhat amerikai focicsapat. A csütörtök esti megbeszélésen a tojáslabda tíz szerelmese gyűlt össze és több konkrétumot is megtárgyaltak, közülük a legfontosabb, hogy vasárnap megtartják az első edzésüket. 

Számos ötlet, hozzászólás, javaslat elhangzott a tegnap esti összejövetelen, aminek alapján elkezdődhet az amerikai foci makói történelme. A csapatnéven egyelőre az ötletelés zajlik, egyesületi formában pedig tavasszal űzhetik a játékot. A találkozón kiderült, néhányuknak van felszerelése, labdája és játéktapasztalata is. Utóbbiak közé tartozik Bustyaházi Bence, aki a már megszűnt Szeged Batsnél töltött el másfél évet, Bertus-Barcza Dávid pedig a Győr Sharksban próbálta ki magát korábban.

A megyében Szegeden működik még csapat, a Templars, melynek tagjaival jó kapcsolatot alakított ki a két szervező, Bustyaházi Bence és Bottyán Róbert, – portálunk főszerkesztője, – így szakmai támogatás valósult meg a két társaság között.

A fiúk első tréningüket december 6-án 14 órától tartják a Szent István téren. Bővebb információ a facebook oldalukról szerezhető.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink