Karbantartások, gallyazások miatt nem volt áram

[ad 1]

Az elmúlt hetekben áramszünetek borzolták a makóiak idegeit. A hálózaton karbantartásokat végeznek – tudtuk meg a Démásztól. 

Az áramkimaradásokkal kapcsolatban a következő választ kaptuk a szolgáltatótól:

,,Makón november, december hónapban több helyszínen végeznek karbantartási munkákat a hálózaton az EDF DÉMÁSZ munkatársai. Oszlopcserék és transzformátorcserék miatt ilyenkor – a biztonságos munkavégzés érdekében, – átmenetileg szükségessé válik a hálózat kikapcsolása. A tervezett karbantartási munkákkal egy időben gallyazás miatt is történt feszültség mentesítés Makó belterületén. Az EDF DÉMÁSZ ezeket a munkákat az ügyfelek biztonságos és minőségi ellátása érdekében végzi.”

A munkáknak egyébként még nincs vége, december 14-17. között számos utcában dolgoznak majd, ezekről ide kattintva tájékozódhat.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink