Astrás volt? Hétfőig kell lépnie!

[ad 1]

Megkezdte a biztosító felszámolását a román pénzügyi felügyelet, a lakás-, utas- vagy casco biztosítással rendelkezők január 18-áig, jelentkezhetnek. 

Azoknak a magyar autósoknak pedig, akiknek ott volt a kötelező gépjármű felelősségbiztosításuk, a Magyar Biztosítók Szövetsége segít. Binder István, a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivője az M1-en azt mondta: az Astra biztosítónak csaknem 170 ezer magyar ügyfele volt, akik közül még 16 ezren nem szerződtek át más biztosítóhoz.

Ők egyrészt potenciálisan károkozók lehetnek az utakon, márpedig az Astra biztosító utánuk nem tud fizetni, másrészt szolgáltatni sem, azaz zöldkártyát kiadni, díjértesítőt kiküldeni, ezért minél hamarabb nekik is át kellene szerződniük – hívta fel a figyelmet a szakember a szerdai Ma reggelben. Egyszerűen úgy, hogy egy másik biztosítóhoz mennek, és ott szerződnek, ha ugyanis ezt nem teszik meg, akkor – és ezt jelezte az MNB-nek a román pénzügyi felügyelet is -, két hónapon belül fel fogja mondani a felszámoló a szerződésüket is – tette hozzá Binder István az M1 reggeli műsorában.

(hirado.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink