Új öltözőket és lelátót kap a Vasas-pálya

[ad 1]

Február közepén indulnak a munkálatok az Erdei Ferenc téri sporttelepen. A beruházás két ütemben zajlik majd, első része 151 millió forint lesz. A tervek szerint 12 hónap múlva már az új lelátón tapsolhatnak a nézők.

DSCF5789

Így néz ki most a nézőtér – nem éppen XXI. századi

Nyolc öltözőt, edzői- és orvosi szobákat, valamint 400 fős fedett lelátót építenek a jelenlegi létesítmény helyére a Vasas-pályán. Ami most ott van, azt hetven évvel ezelőtt állították, napjainkra ott tartunk, hogy beáznak a helyiségek, mállik a vakolat. A sporttelepet a Maros-menti Utánpótlás Futball Club használja a legtöbbet, összesen 350 gyerek rúgja a bőrt.

A felújítást – a sportkonzultációban résztvevő makóiak válaszát követően, – Czirbus Gábor alpolgármester kezdeményezte, aki maga is labdarúgó volt: Makón tíz és félévig volt igazolt játékos.

A 151 millió forintból 44-et az önkormányzat ad, míg 107-et a Contitech, akik a TAO-program keretében a társasági adójuk egy részét erre fordítják.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink