Átmenetileg elhallgatott a Rádió Color

Rövid közleményben tudatta a hódmezővásárhelyi online rádió, hogy 2019. október 31-től szünetel a műsorszolgáltatás. Ugyanakkor a független médium sejtelmesen annyit tette hozzá: érdemes lesz figyelni a honlapjukat, mert ,,záros határidőn belül újdonságokkal várunk majd benneteket”.

A Rádió Color átmenetileg elhallgat. Nagyon bízunk abban, hogy nemsokára megújulva, új és régi munkatársakkal közösen újra hallatni tudjuk majd a hangunkat. Nagy kaland volt az elmúlt fél év nekünk, tele elképesztő, értékes és színes interjúkkal, eseményekkel, találkozásokkal.

 

Nagyon köszönjük, hogy hallgattatok minket, hogy írtatok nekünk, minden visszajelzésnek nagyon örültünk!

 

Ha nagyon hiányoznánk, eddigi műsoraink visszahallgathatóak maradnak a honlapunkon, a podcast menüpont alatt, de a www.radiocolor.hu-t amúgy is érdemes figyelni, mert záros határidőn belül újdonságokkal várunk majd benneteket!

– írta facebook oldalán az Interneten hallgatható rádió.

A Rádió Color ügyvezető igazgatójával és főszerkesztőjével röviddel indulásuk után készítettünk interjút, melyet itt lehet elolvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A Bartók szülői közössége polgári peres eljárást indított a fenntartó ellen

Az M-BB Iskoláért Védegylet a Bartók intézmény törvényes működésének helyreállítása iránt kérelemmel fordult a Klebelsberg Központhoz, az Oktatási Hivatalhoz, az Oktatásért Felelős Miniszterhez, az eddig történtek miatt pedig polgári peres eljárást kezdeményeztek a Makói Általános Iskola és a Hódmezővásárhelyi Tankerület ellen.

Tovább »

Az állatvédők szerint állattartói jogosítványre lenne szükség

Magyarországon bárki bármikor állattartóvá válhat. Van, hogy tartási ismeretek nélkül vesz család magához házi kedvencet. A felelőtlen tartás végett sok esetben a megunttá vált állatok az utcára kerülnek vagy a silány tartás öli meg őket. Seres Zoltán az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője szerint az állatok birtoklását jogosultsághoz kellene kötni, az állatok illegális szaporítását pedig még keményebben kellene büntetni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Több mint száz év után megszűnik a szegedi 1-es villamos

Több mint száz év után megszűnik a szegedi 1-es vonalon a villamosközlekedés. Az utasokat a jövőben az 1-es jelzésű tram-train (a Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő vasútvillamos) szállítja a rókusi vasútállomás és a nagyállomás között – tájékoztatta a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) az MTI-t.

Tovább olvasom »

Nehéz hetek előtt állnak a vásárhelyi állatvédők

A júniusi hónap is kihívásokkal teli lesz a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete életében. Az állatbarátok segítségére számítanak, hiszen anyagi nehézségekkel küzd a szervezet. A júniusi hónapra összesen 150 000 forintot kell összegyűjteniük ahhoz, hogy állataikat elláthassák, számláikat befizethessék. A jó lelkű, állatbarát adományozók segítségében bíznak.

Tovább olvasom »