? Autóval driftelt a deszki focipályán

A szegedi rendőrök elfogtak egy 37 éves férfit, aki autójával driftelt a deszki focipályán.

A rendőrségre 2021. augusztus 30-án érkezett bejelentés, hogy a focipályára ismeretlenek autóval felhajtottak, majd a gyepszőnyeget megrongálva, több százezres kárt okoztak.

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként látókörbe került egy újszentiváni férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A sofőr a cselekményt elismerte és tettét megbánta.

A férfi ellen kisebb kárt okozó rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.  

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink