Az ajtóig akarunk menni, ha parkolásról van szó

Rengeteg a szabálytalanul parkoló autós, ott is, ahol egyébként rengeteg hely lenne máshol megállni. Az egyik bevásárlóközpontnál és a főtéren néztünk szét. 

32421536

– Ott kezdődik a történet, hogy a fát is kiviszik, amikor bejönnek a parkolóba – mesélte az Aradi utcai szupermarket egyik dolgozója. Mint kifejtette, gyakran állnak össze-vissza az autók, van, hogy keresztbe parkolnak le, a legnagyobb baj viszont talán az, hogy az üzlet előtt megszüntették a buszmegállót. – Kiraktak egy megállni tilos táblát, mely szerint 20 méteren kívül már meg lehet állni. A VW Polo szabályos helyen parkolt, az előtte lévő két autó már necces – mondta.

85432053

A biztonsági őr értelemszerűen csak a benti dolgokért felel, a parkolóban csak a rendőrök tudnának intézkedni, de mint a bevásárlóközpont munkatársa elmondta: nem sűrűn járnak erre, egyébként pedig csak akkor büntetnek, ha a mozgássérültbe állnak be jogosulatlanul.

01596946

Barát Sándor elég gyakran jár ebbe az üzletbe. Meglátása szerint nem mindennapos látvány ez, a többség azért normálisan parkol. – Sajnos ezzel rossz példát mutatunk a külföldieknek – jelentette ki, majd felpattant robogójára. Most ezzel jött, de szokott autóval is közlekedni és mindig szabályosan hagyja ott.

69582711

Helyesbítés: A bevásárlóközpontnál parkoló autók éppen árut vittek, amiről nekünk nem volt tudomásunk. A lényegen viszont nem változtat, mely szerint a vevők egy része egészen a fotocellás ajtónál akar parkolni, ami a megállni tilos tábla szerint már 20 méteren belül van és szabálytalan.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink