Az Egységben Magyarországért kormánya visszaadná a makói szülészetet

A makói és a hódmezővásárhelyi kórház önállóságát vissza kell adni és a szülészetet is biztosítani kell Makón – hangzott el a tegnapi lakossági fórumon.

Az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség választási programja között szerepel, hogy azok az önkormányzatok, akik kérik, átvehessék a helyi kórházat, akár a járóbeteg, akár fekvőbeteg ellátását is.

Április 3-án erről is döntünk, maradjon-e a jelenlegi egészségügyi rendszer, vagy valódi változás legyen.

Makón 2 éve nem lehet szülni, a covidra hivatkozva nincs fekvőbeteg ellátás. A kismamák vagy a hódmezővásárhelyi intézményt választják, vagy kérik, hogy Szeged fogadja be őket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább »

A nap idézete

123 éve született Gábor Dénes (született Günszberg) Nobel-díjasmagyar fizikus, gépészmérnök, villamosmérnök, a holográfia feltalálója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink