Az MTK-ba igazolt a Makó FC tehetsége

Dóra Donát tulajdonképpen visszatér, hiszen 4 éven át játszott a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián.

Egyik szemünk sír,a másik nevet,ugyanis Dóra Donát az MTK-nál folytatja tovább pályafutását. Sok sikert kívánunk és biztosak vagyunk benne,hogy jó hírét viszi Makónak! – adta hírül oldalán a makói csapat.

Az MTK honlapján arról adtak tájékoztatást, hogy a 20 éves bekk 2025 nyaráig tartó szerződést írt alá az MTK Budapesttel és a felkészülést NB III-as csapatunkkal kezdi majd el.

A 2002-es születésű védő első profi szerződését írta alá a klubbal. A középhátvéd korábban 4 éven át játszott a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián és ezen időszak alatt három bronzérmet nyert a különböző korosztályokban. Dóra 2020-ban a Szegedi VSE-hez igazolt, mögöttünk álló idényt pedig már a Makó csapatánál töltötte és mindkét helyen alapembernek számított, összesen 62-szer lépett pályára az NB III-ban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Az LMP nemet mond a makói palagáz kitermelésére

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint felháborító, hogy a környezetvédelemért felelős Palkovics László miniszter rendszeresen támogató hangvételű kijelentéseket tesz a makói palagáz kitermelésével kapcsolatban. Az Ungár Péter és Dr. Keresztes L. Lóránt által jegyzett közleményben azt írják, a zöld párt garanciát vár a kormány részéről, hogy egy ilyen típusú környezetszennyező, klímagyilkos beruházás nem valósulhat meg Magyarországon a jövőben.

Tovább olvasom »