Az önkormányzathoz érkező felajánlások a Fidesz irodába kerülnek

Természetbeni felajánlásaikat (tisztítószer, tisztálkodási eszközök, tartós élelmiszerek, stb.) a makói Fidesz irodába tudják eljuttatni. Ha a csomag szállításában segítségre van szükség, akkor Makó Város Önkormányzata vállalja az irodára való szállítást – olvasható a mako.hu-n.

Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, jelentkezzenek, akik rendelkeznek olyan ingatlannal, amely jelenleg használaton kívüli, de alkalmas az átmeneti időre Ukrajnát elhagyó és Makóra érkező személyek és családok elszállásolására, és azt erre a célra felajánlják.

Várják továbbá azon szálláshely szolgáltatást nyújtó vállalkozások jelentkezését is, akik átmeneti vagy hosszabb időre szállást tudnak biztosítani a Makóra érkező menekültek részére.

Ezeket itt lehet jelezni: Gergely Gábor városmarketing csoportvezető (20/277-7251, turizmus@mako.hu), vagy a www.mako.hu/szallashely_kapacitas_menekultek_elszallasolasara weboldalon található adatlapon.

Aki pénzbeli adományt szeretne felajánlani, az a 1357 adományvonal számot hívhatja (500 Ft/hívás, sms), vagy a 11711711-22222222 számlaszámon keresztül tud átutalást bonyolítani.

Aki pedig természetbeni felajánlást tenne, az elviheti a Fidesz irodába (Makó, Deák Ferenc utca 39/B), vagy jelezheti az önkormányzatnak (62/510- 810) és ők viszik el az irodához.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Egy válasz

  1. AZ ukránok nem migránsok? Hazájukból háború elől elmenekült emberek én úgy tudom. Őket miért is kezelik máshogy? Mert fehérek? Kicsit érdekes a színt is nézi hogy kit fogad be. Szerintem ez diszkrimináció.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink