Március is nehézséget okoz a vásárhelyi állatvédőknek

A márciusi hónap átvészeléséhez kér támogatást az állatbarátoktól a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Mint minden hónap, ez a hónap is nehézséget okoz a szervezetnek.

Balogh Ernő elnök elmondta, már megszokhattuk, hogy minden hónapot támogatással tud kihúzni a szervezet, e nélkül már régen nem működnének. Hozzátette, ebben a hónapban körülbelül százötvenezer forintot kell összegyűjteniük annak érdekében, hogy számláikat rendezhessék, a betegek védenceik számára gyógyszereket vásárolhassanak. Ez az összeg így is alul van becsülve, a tagok, önkéntesek is sok támogatást hozzátesznek az önkéntes munkájuk mellett.

Az egyesület vezetője kiemelte, hogy bár sokan támadják a szervezetet amiatt, hogy minden hónapban segítségért kiált, de másképp nem tudják fenntartani az Állatvédelmi- és Szabadidős Központot, a menhelyüket. Jelenleg huszonhét védencük van, ezek közül több beteg, műtött.

Alkalmazottjuk nincs, mindent a maroknyi csapat old meg a szabadidejében. Nagyon nehéz helyzetben, de küzdenek a védenceikért. Mindent megadnak nekik, jó ellátást és minőségi állateledelt biztosítanak, emellett nem utolsó sorban megfelelő orvosi ellátásban is részesülnek.

Balogh Ernő úgy véli, munkájukat addig tudják végezni, ameddig az állatbarátok nem engedik el a szervezet kezét, hiszen, ha nem fog támogatás érkezni, a legrosszabb következik be, meg kell szüntetni a tevékenységet. Az állatbarátok segítségére vannak utalva teljes egészében, illetve maroknyi csapatunkra.

Aki támogatni szeretné a szervezet védenceit az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra utalhatja el a támogatását.

Bővebb információ az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen kérhető.

Az egyesület örökbe fogadók jelentkezését is várja, nemcsak hódmezővásárhelyi, hanem akár szegedi jelöltek is írhatnak, vagy bárki az országból.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink