Az utcán lett rosszul egy férfi Klárafalván

[ad 1]

Szolgálatteljesítés közben, a földön fekve talált egy férfit egy rendőr Klárafalván. A kerékpáros rosszul lett, ezért a rendőr mentőt hívott hozzá, ami kórházba vitte.

A szolgálat parancsnok január 27-én 9 órakor látta meg a kerékpárúton, biciklije mellett fekvő férfit. Amikor odament hozzá a kérdéseire nehezen tudott válaszolni, majd miután megmondta a nevét és a lakcímét már nem reagált a külvilágra. A rendőr azonnal mentőt hívott, és azok kiérkezéséig folyamatosan ellenőrizte a sérült légzését és keringését. A férfit végül rohamkocsi szállította kórházba.

Kerékpárját, a közben a helyszínre érkezett édesapja vitte el.

(police.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

200 millióért semmisítenek meg 5 milliárd forint értékű tesztet

Közel 5 milliárd forint értékű, tavaly beszerzett PCR-teszt megsemmisítését rendelhette el az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ), miközben erősen terjed a delta variáns Magyarországon, és napi több tízezer mintavétel történik azt országban – írja egy megbízható forrásra hivatkozva a Jelen. A lap úgy tudja, hogy a teszteket azért semmisítik meg, mert lejártak.

Tovább »

Még azt is megfigyelték, aki csak segített az újságíróknak felfedni a magángépes luxusutakat

Tovább folytatódik a hazai titkosszolgálatok kémkedési botránya, miután újabb név került elő azok közül, akiket az Orbán-kormány megfigyeltethetett. A Telexen megjelenő Direkt36-os tényfeltáró cikkben egy volt RTL-es újságíró történeteiről írnak, aki ma már repülőgép pilótaként dolgozik, de mivel többször segített a hazai sajtósoknak a NER magángépezős ügyeinek feltárásában, a titkosszolgálatok célkeresztjébe került.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink