? Bayer Zsolt egyik barátja szeret Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is vannak

Erről ő maga beszélt a Hír Tv csütörtök esti, Háttérkép című műsorában.

Maga a békemenet-szervező, 5-ös számú párttagkönyv-birtokos mesélte el a Hír TV-nevű csatorna csütörtök esti műsorában, hogy egy „régi barátjuk és harcostársuk” két évtizeddel ezelőtt bevallotta neki, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott „kisfiúk is rendelkezésre állnak”.

A műsorban elmondottak alapján okkal feltételezhető, hogy ebben a „morálbajnok” politikai közösségben két évtizede asszisztálnak szörnyű, pedofil bűncselekmények eltussolásához. A Jobbik nem tűri tovább ezt a fideszes álkeresztény szemfényvesztést, a bűnpártolást pedig pláne nem, ezért haladéktalanul feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen. Természetesen számítunk Bayer Zsolt tanúkénti meghallgatására.

– írta közleményében a Jobbik a műsorban elhangzottakra reagálva.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink