Becsöngettek Botka Lászlóhoz, hogy írjon alá Bartók Csabának és a Fidesznek

Szeged polgármestere nem írta alá a fideszes petíciót, viszont kiderült, hogy a diákmunkás órabérben gyűjti az aláírásokat.

A történetet Botka osztotta meg közösségi oldalán szombaton. Azt írja: délben becsöngetett hozzá egy fiatal nő, hogy írjon alá Bartók Csabának és a Fidesznek. Az aláírásgyűjtő egyébként nem tudta, hogy kivel beszél, mert a polgármester a kapu videótelefonján beszélt hozzá. Mondta a hölgynek, hogy rossz helyre csengetett és reméli, órabérben van, mert teljesítményalapon Szegeden nem lesz pénze ilyenből. A diákmunkás lány elmondta, csak órabérre vállalja.

(Fotó: Bartók Csaba Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mihálik Edvin: a Fidesz Szegedet büntetné, amiért lassú a tram-train

A Fidesz a szegedieket akarja büntetni amiatt, hogy a beígért 37 perc helyett 50 perc alatt ér a tram-train Hódmezővásárhelyre. Ezért meg akarják szüntetni a Bem utcai, Galamb utcai és Pulz utcai megállóit Szegeden. Mihálik Edvin, Szeged zöld tanácsnoka és az ellenzék közös képviselőjelöltje szerint ez elfogadhatatlan, ezért petíciót indítottak a javaslat ellen.

Tovább olvasom »