Újra nyert a Makó FC

Akárcsak múlt héten, ezúttal is 2-0-ás győzelmet aratott a makói csapat a labdarúgó NB3-ban. A Makó FC úgy áll a második helyen, hogy a mögötte lévő Dunaújváros kevesebb mérkőzést játszott, a negyedik Honvéd II.-től pedig 4 pont távolságra van.

Makó FC – ESMTK 2-0 (1-0)
NB3 közép csoport, 17. forduló. Vezette: Takács Tamás (Flinta, Ancsin)

Makó: Bordás – Tamaskó, Dóra, Pantelis (Rabecz 59′), Babolek, Zámbori, Sirokmán, Széll (Juhász 71′), Pócs (Rébék 90′), Sziklási, Nikitscher (Rózsahegyi 90′).
ESMTK: Gábor – Nagy, Száhl, Horváth (Lucz 76′), Szilágyi (Szűcs 90′), Póti, Kovács (Tóbiás 67′), Soós, Túri, Molnár, Szabó (Lázár 76′).

Gsz.: Zámbori 9′, Tamaskó 61′.
Sárga: Sziklási 56′, Zámbori 65′, ill. Nagy 48′, Molnár 65′, Tóbiás 77′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

📺 Az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra

Az OTP már biztos jön, a szerződést aláírtuk, a helyszínbejárás megtörtént – árulta el Szirbik Imre polgármester a keddi testületi ülésen. Kiszomboron ősszel zárt be a Takarékbank és az ATM-et sem üzemeltette tovább.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A makói önkormányzat úgy vállalta a kisposta üzemeltetését, hogy 373 milliós tartozása van mások felé

Mint az ismert, Makó fideszes vezetése komoly megszorításokról döntött tavaly ősszel, többek között önkormányzati fenntartású intézményeket zártak be. Ezután bezárta a makói újvárosi kispostát az állami cég, a városvezetés azonban úgy döntött, az állami szolgáltatóra mégis van pénz. Az Átlátszó közadatigényléséből kiderül, mindeközben Makó adós a szállítóinak.

Tovább olvasom »