Újra nyert a Makó FC

Akárcsak múlt héten, ezúttal is 2-0-ás győzelmet aratott a makói csapat a labdarúgó NB3-ban. A Makó FC úgy áll a második helyen, hogy a mögötte lévő Dunaújváros kevesebb mérkőzést játszott, a negyedik Honvéd II.-től pedig 4 pont távolságra van.

Makó FC – ESMTK 2-0 (1-0)
NB3 közép csoport, 17. forduló. Vezette: Takács Tamás (Flinta, Ancsin)

Makó: Bordás – Tamaskó, Dóra, Pantelis (Rabecz 59′), Babolek, Zámbori, Sirokmán, Széll (Juhász 71′), Pócs (Rébék 90′), Sziklási, Nikitscher (Rózsahegyi 90′).
ESMTK: Gábor – Nagy, Száhl, Horváth (Lucz 76′), Szilágyi (Szűcs 90′), Póti, Kovács (Tóbiás 67′), Soós, Túri, Molnár, Szabó (Lázár 76′).

Gsz.: Zámbori 9′, Tamaskó 61′.
Sárga: Sziklási 56′, Zámbori 65′, ill. Nagy 48′, Molnár 65′, Tóbiás 77′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink