Bezár a Három Seprű nevű szegedi, varázslós témájú kávézó

Bezár a Három Seprű – Kávé és Potion Varázsbolt kávézó a szegedi Mars téren – erről ők maguk adtak hírt oldalukon. A hozzászólók nagy része csalódott, néhányan számítottak rá, több okból is.

A Három Seprű 2023. szeptember 24-én zár be, 19-22. között minden bájital mellé ajándék fánk vagy muffin jár. Ugyanakkor azt írták, a bezárást követően készülnek egy igazán különleges meglepetéssel, ezért kövessük oldalukat, ,,mert van még varázslat a tarsolyukban.”

A hozzászólók többsége csalódottságát fejezte ki, hogy a tavaszi nyitást követően máris bezárják a helyet. Néhányan viszont azt írták, sokat kellett várni a rendelésre, kevés az asztal és kicsi a benti rész, nem volt alkalmas kávézónak.

A Három Seprű március 10-én nyitott, rengeteg bájitallal, főzettel, elixírrel és lenyűgöző dekorációval vártak mindenkit, nem csak a Harry Potter és a varázsvilág rajongóit.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Interaktív táblákkal gyarapodott a makói Návay iskola

Tegnap, Mikulás napján 10 darab okostáblát kapott a fenntartótól a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium, ezzel lényegében megközelítették a 100 százalékos ellátottságot. A jó hírről csütörtökön sajtótájékoztatón számoltak be.

Tovább »

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink