Bezár a Három Seprű nevű szegedi, varázslós témájú kávézó

Bezár a Három Seprű – Kávé és Potion Varázsbolt kávézó a szegedi Mars téren – erről ők maguk adtak hírt oldalukon. A hozzászólók nagy része csalódott, néhányan számítottak rá, több okból is.

A Három Seprű 2023. szeptember 24-én zár be, 19-22. között minden bájital mellé ajándék fánk vagy muffin jár. Ugyanakkor azt írták, a bezárást követően készülnek egy igazán különleges meglepetéssel, ezért kövessük oldalukat, ,,mert van még varázslat a tarsolyukban.”

A hozzászólók többsége csalódottságát fejezte ki, hogy a tavaszi nyitást követően máris bezárják a helyet. Néhányan viszont azt írták, sokat kellett várni a rendelésre, kevés az asztal és kicsi a benti rész, nem volt alkalmas kávézónak.

A Három Seprű március 10-én nyitott, rengeteg bájitallal, főzettel, elixírrel és lenyűgöző dekorációval vártak mindenkit, nem csak a Harry Potter és a varázsvilág rajongóit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »