Biciklitolvajokat kaptak el Mórahalmon és Hódmezővásárhelyen

Rövid időn belül elfogtak a rendőrök két férfit, akik Mórahalmon és Hódmezővásárhelyen loptak el egy-egy kerékpárt.

A hódmezővásárhelyi férfi 2020. június első napjaiban vitte el a buszállomás mellől a kétkerekűt. A bicikli ugyan le volt zárva, de csak önmagához és nem rögzítették tereptárgyhoz. A férfi ezt kihasználva eltolta a kerékpárt, majd levágta a lakatot és elvitte a biciklit. A rendőrök június 4-én délután már gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki elismerte a lopás elkövetését.

A másik gyanúsított Mórahalmon 2020. június 4-én éjjel, a belvárosban sétálva figyelt fel az egyik buszmegálló mellett lezárt kétkerekűre. Mikor megbizonyosodott arról, hogy senki nem látja, eltávolította a lakatot a kerékpárról, és eltekert azzal. A rendőrök a polgárőrökkel és az önkormányzati rendészekkel együttműködve a bejelentést követően egy órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd előállítottak a Mórahalmi Rendőrőrsre. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A nyomozók az eltulajdonított bicikliket lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosoknak.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »