Bohóc volt a legnagyobb szenzáció

[ad 1]

Advent utolsó vasárnapján fél öttől várta a makóiakat a Jobbik Makói Alapszervezete és Ifjúsági Tagozata a kettős keresztnél, ahol a gyerekek legnagyobb örömére jelen volt Bohóc is. 

65003175 37373769

– Anyu, vigyük haza – kérte egy kislány, hogy hadd vigyék magukkal Bohócot, a négyéves extra mini shetlendi csődört, ám az édesanyja azt mondta, hogy csak az erkélyen tudnák tartani. – Semmi gond, ott pont elfér – jött a válasz dr. Kiss Attilától, a Jobbik makói elnökétől, aki a paci tulajdonosa.

Ilyen baráti hangulatban telt aranyvasárnap a kettős kereszt mellett, ahol a helyiek forralt bort kaptak és persze beszélhettek dr. Kiss Attila megyei, Zeitler Ádám önkormányzati képviselővel, Orosné Spák Hedviggel, aki a fiatalok képzéséért felel, valamint Szabó Róbert helyi alelnökkel.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

116 éve született dr. Kozmutza Flóra Emília gyógypedagógus, pszichológus, francia-német-magyar szakos középiskolai tanár. A magyar gyógypedagógiai pszichológia művelője, megújítója, működési körének kiszélesítője, rendszerbe foglalója, az író Illyés Gyula felesége.

Tovább »

Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink