Megjött a betlehemi láng, ég a negyedik gyertya is

[ad 1]

Most már mind a négy gyertya ég az adventi koszorún, amely azt jelenti hogy itt a karácsony.

Az aranyvasárnapi ünnepséget a Dr. Mihálka György Városi Vegyeskar műsora nyitotta meg, majd Molnár Bettina és Nacsa Krisztina zenés közreműködésével megérkezett a betlehemi láng a Széchenyi térre, melyet a polgármester vett át.

Farkas Éva Erzsébet beszédét követően Pálfai Zoltán plébános megáldotta a koszorút, majd a város első embere a családjával gyújtotta meg a negyedik gyertyát.

A programok zárásaként a Gőzerő együttes adott koncertet, a nem túl sok érdeklődő előtt.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

200 millióért semmisítenek meg 5 milliárd forint értékű tesztet

Közel 5 milliárd forint értékű, tavaly beszerzett PCR-teszt megsemmisítését rendelhette el az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ), miközben erősen terjed a delta variáns Magyarországon, és napi több tízezer mintavétel történik azt országban – írja egy megbízható forrásra hivatkozva a Jelen. A lap úgy tudja, hogy a teszteket azért semmisítik meg, mert lejártak.

Tovább »

Még azt is megfigyelték, aki csak segített az újságíróknak felfedni a magángépes luxusutakat

Tovább folytatódik a hazai titkosszolgálatok kémkedési botránya, miután újabb név került elő azok közül, akiket az Orbán-kormány megfigyeltethetett. A Telexen megjelenő Direkt36-os tényfeltáró cikkben egy volt RTL-es újságíró történeteiről írnak, aki ma már repülőgép pilótaként dolgozik, de mivel többször segített a hazai sajtósoknak a NER magángépezős ügyeinek feltárásában, a titkosszolgálatok célkeresztjébe került.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink