Bojkott portálunk ellen?

[ad 1]

,,Érdekes” beszélgetések résztvevője volt portálunk főszerkesztője, Bottyán Róbert. Tegnap dr. Sánta Sándor önkormányzati képviselő, ma Badicsné Szikszai Zsuzsanna múzeumigazgató és Karsai Ildikó kulturális referens mondta, hogy nem nyilatkozhat a Makói Csípősnek. 

Tegnap sorra kerestük fel telefonon az önkormányzati képviselőket, mert portálunk évértékelőt szeretne készíteni a városatyákkal, egy évvel választások után. Marosvári Attilán kívül mindenkit elértünk, mindenki azt mondta, hogy semmi akadálya. Utoljára dr. Sánta Sándort kerestük fel, aki azt mondta, hogy önkormányzati utasításra nem adhat interjút, térjünk rá később.

A mai napon a múzeumban jártunk (kapcsolódó cikkünk itt), ahol Badicsné Szikszai Zsuzsanna múzeumigazgató és Karsai Ildikó kulturális referens tájékoztatott, hogy nem nyilatkozhatnak nekünk. Ezt követően egy pedagógus közölte, hogy a KLIK-től sem adhat interjút portálunknak senki.

Reméljük, hogy nem az ötvenes évek mélységeinél tartunk és csak félreértések sorozatáról volt szó, bár ezek elég egyértelmű utalások voltak…

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink