Csak három vármegyében boldogtalanabbak a lakók, mint Csongrád-Csanádban

A Pénzcentrum 2022-ben is elkészítette a Nagy Boldogságtesztjét, melyből kiderült hogy miképp érzik magukat a magyarok a bőrükben, milyen az anyagi helyzetük, biztonságban érzik-e magukat. A kérdőívet több mint 30 ezren töltötték ki.

Hazánk legelégedettebb emberei Vas vármegyében élnek, míg és Győr-Moson-Sopron, Pest megye és a főváros csak hajszállal marad el. A legboldogtalanabb honfitársaink Nógrád, Borsod-Abaúj és Bács-Kiskun vármegyében élnek, majd Csongrád-Csanád következik.

Ami az anyagi helyzetet illeti, lakóhely szerint Győr-Moson-Sopron és a főváros vezet, ott érzik tehát leginkább magukat anyagi biztonságban a magyarok, de szintén elöl végzett Vas és Pest. Ez tökéletesen összecseng a statisztikai hivatal adataival, és az egyéb felmérésekkel: a fővárosban és a nyugati határ mentén keresnek a legjobban az emberek. A lista végén kullog Szabolcs és Nógrád, őket Borsod, Bács, Békés és Csongrád követi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink