Családostól mentek lopni

[ad 1]

Birkákat és bárányokat akart lopni egy orosházi állattartó telepről az a három férfi, akiket őrizetbe vett a rendőrség. Két családtagjuk is részt vett a bűncselekmény elkövetésében.

Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy öttagú hódmezővásárhelyi család tagjai ellen, akik január 17-én 20 óra körüli időben birkákat és bárányokat akartak lopni egy Orosháza külterületén lévő állattartó telepről. A nyomozás jelenlegi adatai alapján a szülők, akik autóval Hódmezővásárhelyről Orosházára vitték a fiaikat, a telephely közelében várták meg, amíg gyermekeik a kerítésen át bementek a bekerített területre. A 19, 22 és 25 éves fiatalok 9 birkát és 5 bárányt akartak eltulajdonítani, de a rendőrök tetten érték és elfogták őket.

A Békés megyei rendőrök a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársaitól is kaptak segítséget a felderítéshez. Az öttagú család tagjai a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján korábban több vagyon elleni bűncselekményt követhettek el.

A 22 és 25 éves férfiakat, valamint 54 éves édesapjukat az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A harmadik fiút és az 51 éves édesanyát is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, ők szabadlábon védekeznek. A nyomozás során a rendőrség vizsgálja, hogy a hódmezővásárhelyi család tagjai milyen további bűncselekmények elkövetésével gyanúsíthatóak.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink