Nincs pénz fákat ültetni a Rádayn

[ad 1]

Balesetveszélyes, kiszáradóban lévő fák miatt elégedetlenek a Ráday lakótelepen élők – hívta fel figyelmünket egy ott lakó. Mint elmondta, szóltak a főkertésznek, ám ha kivágják, ,,nem tudják őket pótolni, mert nincs rá pénz.”

Közel vannak az erkélyekhez, a falakhoz, kiszáradt borostyán fut rajtuk végig – ilyen látvány fogadja minden nap a Ráday lakótelepen élőket. Az egyik lakó elmondta: egyre több a kiszáradó fa, ami biztos nem fog kizöldelleni tavaszra. Nyáron arra is volt példa, hogy egy száraz ág ráesett egy ott parkoló autó szélvédőjére, ami meg is sérült.

DSCN0403
Erről a fáról esett az ág az autóra

Akkor jelezték Baranyi Katalin főkertésznek, hogy ki kellene vágni néhányat. Törvény írja elő, hogy ha egy fát kivágnak, többel kell pótolni, ám ez nem volt megvalósítható. Mint interjúalanyunk fogalmazott: azt mondta a lakóknak a főkertész, hogy nincs rá pénz.

Így marad a balesetveszély és a nem túl esztétikus látvány.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink