Csuri Ferencné Maroslele díszpolgára

Ma délután elkezdődtek a Lelei napok Maroslelén. A hétvégén számos programmal csábítják a kikapcsolódni vágyókat. Ma ünnepi testületi ülés volt, ahol díszpolgári címet kapott Csuri Ferencné.

59545061 29369210

 

Ez már a huszonnegyedik Lelei napok, a megyében a mi településünk volt az első, ahol ilyen jellegű ünnepet rendeztek, ez egy nagy közösségi ünnep ilyenkor – jellemezte a rendezvény Martonosi György polgármester. Elárulta, hogy napjainkra kiforrta magát, sokan jönnek vidékről rokonok, elszármazottak.

A programsorozat ünnepi testületi üléssel kezdődött, ahol több elismerést is átadtak. Köszöntötték a legidősebb lakót, a legfiatalabbakat, a legjobb sportolót, kitüntették azokat akik rendben tartják portájukat, adtak ,,Maroslele községért” díjat és hosszú évek után díszpolgári címet is, amit Csuri Ferencné érdemelt ki.

Az ülést követően átadták az iskolai konyha felújításának második ütemét, melynek részeként felújították a tetőt, a homlokzatot, épült kerítés és kialakítottak egy vizesblokkot és egy kabáttárolót. Fél ötkor mezőgazdasági kiállítás nyílt, este nyolctól pedig a Beatrice, majd a Smokie Joe szórakoztatja a nagyérdeműt.

Szombaton gasztronómiai fesztivált rendeznek, ahova előzetesen negyvennyolc bográcsos jelezte részvételét. A nap folyamán különböző bemutatók lesznek, este pedig a 3+2, majd a Molnár-Hermann Retro Show zenél majd. Vasárnap a sportpályán a mozgásé lesz a főszerep.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink