Dobogó és kupagyőzelem a cél az MFC-nél

[ad 1]

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Makói Futball Club a hatodik helyen telel féltávnál, annak ellenére, hogy a keret felének ez az első szezonja a felnőttek között, a dobogó pedig egy pontra van. Méhes Tiborral, a gárda vezetőedzőjével beszélgettünk.

A nagy játékosállomány ellenére nehezen alakult ki a keret, hiszen még szezon közben is változott a létszám, így az őszi félév ráment az összeállásra, ehhez képest jól kezdtek a fiúk. – Az első hat fordulóban nem kaptunk ki, majd következett egy hullámvölgy, végül az utolsó három meccset hoztuk – értékelt Zümi, majd hozzátette: ha az UTC (1-3), vagy a Tápé (2-3) ellen nyernek, most a dobogón lennének.

Ezekre alapozva szeretnék elérni a harmadik helyet a bajnokság végére, valamint a megyei Magyar Kupát a magasba emelni. Hogy céljaik teljesülnek, az alapozást január 11-én elkezdték, heti öt tréninggel és edzőmeccsel.

Ha még nem volt elég változás a játékoskeretben ősszel, akkor itt a folytatás: Kovács Zsigmond Németországban vállalt munkát és rúgja tovább a bőrt, Bakos Ádám pedig közös megegyezéssel távozott. Helyükre többen is feljöttek az ifiből, Sirokmán Zoltán felépült sérüléséből, Kalász Zoltán, Tóth Timoteusz és Sarnyai Róbert pedig újrakezdte.

A klub február 27-én folytatja a bajnoki szereplését 14 órától az Ásotthalmot vendégül látva. A kupában Algyőre utaznak, időpont még nincs.

A Makó FC felkészülési programja

Január 23. MFC – UTC 11 óra

Január 27. HFC – MFC 18 óra

Január 30. MFC – Szarvas 11 óra

Február 6. MFC – Tótkomlós 11 óra

Február 13. MFC – Mezőhegyes 11 óra

Február 17. MFC – UTA Arad (Ro.) 18 óra

Február 20. MFC – Pécska (Ro.) 11 óra

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Egy méterrel magasabb lesz a határkerítés, 19 milliárd forintba kerül

A Magyar Közlöny legfrissebb számából kiderül, Orbán Viktor egyetért azzal, hogy a magyar–szerb határon az ideiglenes biztonsági határzáron a kerítés tetején elhelyezkedő biztonsági elem (hattyúnyak) 1 méteres magassággal kerüljön kialakításra, illetve hogy a szerb és a horvát szakasz találkozásánál, a Duna–Dráva Nemzeti Park területén a Hóduna határszakaszon is kiépítsenek egy ideiglenes biztonsági határzárat. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink