Egy hónap múlva munkába állna Vertán képviselője

[ad 1]

Jól halad Gáspár Sándor, MSZP-s önkormányzati képviselő felépülése. Mint ismert, érszűkület miatt műtötték, de ha minden jól alakul, két hét múlva saját lábán nézne szét a körzetében, jelenleg taxival jár.

Képviselői- és civil munkájából november 3-án esett ki a városatya: a baloldali nagylábujjának körme alatt gombásodást fedeztek fel, levették a körmöt, majd dr. Hadik György javaslatára tovább küldték a kórházba. A szegedi érsebészeten a hónap végén vizsgálták meg, majd december 4-én érfestést, 15-én értisztítást végeztek rajta. Végül a lábujjkorrekció következett január 13-án.

Jelenleg járókerettel jár, de csak azért, mert amíg nem tud cipőt húzni, addig nem mer a ,,segédlet” nélkül közlekedni. Mostanában a kezeléseket és kötözést látogatja, két hét múlva mehet vissza kontrollra, addig szeretne ,,normálisan” sétálni. – Remélem tudok majd cipőt húzni hamarosan, gyalog szétnéznék a körzetemben, bár ahogy láttam a taxiból, zajlottak a munkák. Kerékpárra március elejéig nem ülhetek – mesélte Vertán képviselője.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink