Egy hónap múlva munkába állna Vertán képviselője

[ad 1]

Jól halad Gáspár Sándor, MSZP-s önkormányzati képviselő felépülése. Mint ismert, érszűkület miatt műtötték, de ha minden jól alakul, két hét múlva saját lábán nézne szét a körzetében, jelenleg taxival jár.

Képviselői- és civil munkájából november 3-án esett ki a városatya: a baloldali nagylábujjának körme alatt gombásodást fedeztek fel, levették a körmöt, majd dr. Hadik György javaslatára tovább küldték a kórházba. A szegedi érsebészeten a hónap végén vizsgálták meg, majd december 4-én érfestést, 15-én értisztítást végeztek rajta. Végül a lábujjkorrekció következett január 13-án.

Jelenleg járókerettel jár, de csak azért, mert amíg nem tud cipőt húzni, addig nem mer a ,,segédlet” nélkül közlekedni. Mostanában a kezeléseket és kötözést látogatja, két hét múlva mehet vissza kontrollra, addig szeretne ,,normálisan” sétálni. – Remélem tudok majd cipőt húzni hamarosan, gyalog szétnéznék a körzetemben, bár ahogy láttam a taxiból, zajlottak a munkák. Kerékpárra március elejéig nem ülhetek – mesélte Vertán képviselője.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink