Dr. Berényi Károly: ki gyűlölködik, ki nem akar békét Hódmezővásárhelyen?

Beszámoltunk róla: a megyei közgyűlés fideszes alelnöke, az Ádók János vezette Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület megint óriásplakátokkal rakta tele Hódmezővásárhelyt. Dr. Berényi Károly alpolgármester (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) legújabb bejegyzésében felhívja rá a figyelmet, hogy nincs választási kampány és magyarázatot kér az óriásplakátokra.

Az alpolgármester felháborítónak tartja ,,a magukat a nép-nemzeti, polgári oldal prominens képviselőinek tartó vazallusok” elfogadhatatlan megnyilvánulását, szerinte ,,nevetséges, amit csinálnak“, de ,,sajnos azon a határon már túllépett tevékenységük, ami csak megmosolyogtató lenne.” Továbbá kikéri azt a minősítést is, hogy ,,a jelenlegi bal-liberális kommunista tempójú városvezetés lassan kiüríti a város kasszáját, és hogy a városban ma kizárólag a gyűlölet politikája és az uszítás az úr”.

Hát ki is gyűlölködik? Jelenleg nincs választási kampány! Én megértem, hogy iszonyú bántó a vereség a nép-nemzeti oldalon […], de ki beszél itt uszításról? Ki az, aki továbbra sem akar békét Vásárhelyen? Magyarázatot kérünk az ismét megjelent óriásplakátokra! Mi az üzenete? Totális háború?

– fogalmazott Berényi. Hozzátette:

az óriásplakátok nem csak rondák, rontják a városképet, de rendkívül primitív mondanivalójúak. Ilyen színvonalat feltételeznek a vásárhelyi lakosok részéről? Én az összes vásárhelyi polgártársam nevében kérem ki ezt a plakátosdit.”

Bízik benne, hogy lesz lehetőség egy olyan rendeletet hozni, ami tiltja majd a politikai tartalmú, emberek, vagy embercsoportok lejáratására alkalmas köztéri plakátok kihelyezését, legalább a választások előtti, egy hónapi időszakig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: 9 éves rekord dőlt meg, 6,5%-ra nőtt az éves infláció októberben

Októberben a fogyasztói árak átlagosan 6,5 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál – adta közre gyorstájékoztatójában kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A jelentésből szintén kiderül, hogy az elmúlt egy évben az üzemanyagok, illetve a szeszes italok, dohányáruk ára emelkedett jelentősen. A fogyasztói árak pedig egy hónap alatt átlagosan 1,1 százalékkal nőttek.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink