Dr. Molnár Róbert: Mintha a rendszerváltás meg sem történt volna?

Harminc évvel ezelőtt – amikor népünk életében elkezdődhetett egy új ország- és nemzetépítés – lelkes fiatalként nem gondoltam volna, hogy egyszer újra diktátorok, terroristák és titkos ügynök cimboráivá, csatlósaivá válunk – írja bejegyzésében közösségi oldalán Kübekháza polgármestere.

Arról meg végképp nem, hogy egyszer azok tiporják majd a jogrendszert és a szabadságot, akik annak idején sokat tettek országunk demokratizálódásáért. Az meg evangéliumi keresztényként szomorít el, hogy Isten nevét hiábavaló módon szájukra véve, “keresztény szabadság” lózungja alatt követik el a gonoszságaikat a nemzet ellen, és alig akad csak egy is a hivatalos, intézményes egyház tagjai közül, aki szeretettel, de kellő határozottsággal felemelné szavát értük és nemzetünkért : Fiúk, ne játszatok a Tűzzel, mert ebből bajotok, és bajunk lesz!

 

Magyarország! Igazán akkor szeretünk, ha az isteni Igazságot, a Jogosságot – amelyet senki nem írhat felül és nem másíthat meg ideiglenesen nekik adatott hatalmuk erejével – szeretjük, a rózsaszín füsttel körbe vett hazugság, álságos képmutatás, a bűn ideig-óráig való leplezése helyett!

– írta dr. Molnár Róbert.

(Kiemelt kép: molnarrobert.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Nem szégyen attul tanulni, aki többet tud, szégyen megkötni tudatlanságban magát s nem tanulni.”

Tovább »

Egy friss Závecz-felmérés szerint 4%-al vezet az ellenzéki lista

Négy százalékos az előnye a közös ellenzéki listának a Fidesz–KDNP-vel szemben – derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából. A felmérést az LMP pártalapítványa, az Ökopolisz Alapítvány rendelte meg, és november 2-12. között végezték kétezer ember megkérdezésével.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Száznegyven megkezdett tanév, 140 cseresznyefa

A Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában a száznegyvenedik tanévet kezdték meg szeptemberben. Ennek alkalmából ugyanennyi csemetét ültetnek el különböző intézményeknél. Ennek első állomása szerdán volt Maroslelén, a helyi iskola és óvoda udvarán.

Tovább olvasom »