Hét kerékpárról lopta le az ülést

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki több kerékpárülést tulajdonított el Szegeden.

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves elkövető 2019. november 2-án este a városban sétálva figyelt fel hét kerékpárra, melyek egy utcai tárolóban voltak lezárva. Miután megvizsgálta a kétkerekűeket, levette róluk az üléseket és távozott.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Kihallgatása során a férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy az üléseket eladta. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A magyar infláció a harmadik legnagyobb az Unióban

Az Eurostat ma közzétett adatai szerint któberben az Európai Unió országaiban az átlagos éves infláció 4,4 százalék volt, ezen belül az eurózóna országaiban 4,1 százalékos átlagos drágulást mértek. Egy hónappal korábban az uniós átlag 3,4 százalék, egy évvel korábban pedig 0,3 százalék volt – vette észre a G7.

Tovább »

A nap idézete

,,Nem szégyen attul tanulni, aki többet tud, szégyen megkötni tudatlanságban magát s nem tanulni.”

Tovább »

Egy friss Závecz-felmérés szerint 4%-al vezet az ellenzéki lista

Négy százalékos az előnye a közös ellenzéki listának a Fidesz–KDNP-vel szemben – derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából. A felmérést az LMP pártalapítványa, az Ökopolisz Alapítvány rendelte meg, és november 2-12. között végezték kétezer ember megkérdezésével.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink