Dr. Sánta Sándorról nevezhetik el a honvédi közösségi házat

Varga Ferenc alpolgármester indítványban javasolta, hogy Makó egykori polgármesteréről nevezzék el az épületet. A javaslatról a szerdai testületi ülésen szavaznak is.

Varga indoklása szerint, ,,rengeteget tett Honvéd városrész közösségért és szívügye volt az itt lakók mindennapjainak a segítése” és a róla való elnevezés ,,méltó emléket állítana a városrészben végzett áldozatos munkájának.”

Dr. Sánta Sándor március elején hunyt el, volt főorvos, Makó egykori polgármestere, önkormányzati képviselő, ezeken kívül szabadidejében festett.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy hetven százalékon áll a közösségi ház építése Honvédban. A polgármester szerint a közösségi házat és a hozzá tartozó sportpályákat, gyermek és felnőtt játszóteret várhatóan június végén tudják átadni a városrész közösségének.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet oldala)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

123 éve született Németh László (teljes nevén: Németh László Károly) Kossuth-díjas magyar író, esszéista, drámaíró, műfordító, 1998-tól a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink