Egy hét múlva kezdik a rágcsálóirtást Makón

Augusztus közepén került fel a közösségi oldalra egy videó, amin patkányok keresnek élelmet a kukában Makón, a Korona mögötti üzletsornál. A mai testületi ülésen kiderült, egy hét múlva kezdődik nagyobb rágcsálóirtás a városban.

A szerdai ülésen Zeitler Ádám önkormányzati képviselő hozta szóba a témát. Elmondása szerint a Hunyadi utcán már a lépcsőházakban is felbukkantak a rágcsálók és a Ráday lakótelepnél is látták őket. Beszélt arról is, a fák metszése most elmaradt a városban, pedig sok helyen hozzáérnek az épületekhez. Jó hírekkel is szolgált: a társasházak felújítása a pályázati támogatásból jól halad, nyolcból kettő már kész és a másik hat is elkészül idén.

Farkas Éva Erzsébet polgármester erre reagálva közölte, minden évben két alkalommal tartanak nagyobb irtást.

A részletekről Zsámboki Zsolt, az Innovációs és Városfejlesztési Iroda műszaki csoportvezetője elmondta, szeptember 7-én kezdődik több napos, több helyszínen rágcsálóirtás. Másodikától pedig a lakcímekről érkezett bejelentéseknél már kezdik a munkát az Alföldvízzel közösen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink