Ha időben elkezdik a pálya felújítását, már rég kész lenne

Ha a költségvetés elfogadását követően megrendelték volna a munkát, akkor már kész lett volna – fogalmazott a szerdai testületi ülésen Czirbus Gábor. Az önkormányzati képviselő Farkas Évának tette fel a kérdést: mikor újul meg a Szent István téri pálya?

A polgármester azt mondta, az árajánlatokról már beszéltek korábban. Ugyanakkor emlékeztetett, több fejlesztést felfüggesztettek, amiket szeptember végén, az adóbevételek beérkezésekor vizsgálnak meg, hogy lesz-e rájuk forrás.

Czirbus Gábor kifejtette: február 9-én lett elfogadott költségvetése Makón, amiben szerepelt a pálya felújítása. Ha ezt a munkát megrendelték volna, akkor már kész lenne. Ha időben történt volna előrelépés, akkor már kész lenne a pálya. Lassan vége a nyárnak és kültéri munkát nem szerencsés végezni – tette hozzá.

A képviselő hétfőn számolt be arról: a Szent István téri napon többen is megjegyezték, hogy rendkívül rossz állapotban van a sportpálya.

A pályáról júniusban mi is írtunk. Már akkor is hiányzó, vagy éppen több helyen felváló rekortán borítással találkozhattunk. A küzdőtér pedig nem olyan régi, hét éve a SZIGNUM nyolcadikosai avatták fel. A probléma az, hogy az eredeti betonpálya és az új borítás elválik egymástól, 2016 óta állandóan.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább olvasom »