Egy hét múlva nyit a szabadkígyósi Wenckheim-kastély

A Nemzeti Kastélyprogram keretében megújult és turisztikai vonzerővé fejlesztett szabadkígyósi Wenckheim-kastély az ünnepélyes átadás után, március 20. vasárnap 10 órától várja a látogatókat.

A közelmúltban tartott helyszínbejárás során a kívül-belül újjászületett épületben helyet kapó „Vendégségben Wenckheiméknél” című kiállítás utolsó simításait ellenőrizték, majd a NÖF Nkft. által üzemeltetett kastély régi és új kollégáival Virág Zsolt miniszteri biztos, Glázer Tamás, a NÖF NKft. ügyvezető igazgatója, és Sztojanovits Kristóf, a NÖF Nkft. turisztikai és marketing igazgatója állománygyűlés keretében beszélték át a kastélymúzeum megnyitása előtti utolsó lépéseket hétfőn.

A bejáráson a Kormányhivatal képviseletében részt vett Takács Árpád kormánymegbízott is.

A kastély 2022. március 20., vasárnap 10 órától látogatható. Nyitvatartás: hétfő szünnap, kedd–vasárnap 10–18 óra között.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »