Egy magyarcsanádi nő úgy előzött, hogy balesetbe kényszerítette a szembejövőt

Balesetbe kényszerítette a szembejövő sofőrt egy nő a 43-as főúton, Makó közelében. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

A megalapozott gyanú szerint egy 32 éves magyarcsanádi nő 2022. június 27-én délelőtt, egy Mercedes típusú autóval haladt Apátfalváról Makó irányába, a 43-as főúton. Eközben úgy előzött meg egy járművet, hogy a saját autója felett az irányítást elvesztette, az előzést szabályosan befejezni nem tudta. A szemből érkező sofőr – hogy az ütközést elkerülje – gépkocsijával az úttestről letért és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetet okozó, szabálytalanul előző nő a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A történtek során senki nem sérült meg.

A rendőrök a nyomozást során azonosították a Mercedessel közlekedő nőt, akit a Makói Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak, ellene cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az ügy vizsgálatát befejezték, az iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »