Egy magyarcsanádi nő úgy előzött, hogy balesetbe kényszerítette a szembejövőt

Balesetbe kényszerítette a szembejövő sofőrt egy nő a 43-as főúton, Makó közelében. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

A megalapozott gyanú szerint egy 32 éves magyarcsanádi nő 2022. június 27-én délelőtt, egy Mercedes típusú autóval haladt Apátfalváról Makó irányába, a 43-as főúton. Eközben úgy előzött meg egy járművet, hogy a saját autója felett az irányítást elvesztette, az előzést szabályosan befejezni nem tudta. A szemből érkező sofőr – hogy az ütközést elkerülje – gépkocsijával az úttestről letért és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetet okozó, szabálytalanul előző nő a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A történtek során senki nem sérült meg.

A rendőrök a nyomozást során azonosították a Mercedessel közlekedő nőt, akit a Makói Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak, ellene cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az ügy vizsgálatát befejezték, az iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink