Elfogták L. Jánost a battonyai határátkelőhelyen

[ad 1]

Büntetés-végrehajtási intézetbe került azt a budapesti férfi, akit a határrendészek fogtak el a magyar-román határon.

A battonyai közúti határátkelőhelyen február 17-én 17 óra körüli időben belépésre jelentkezett egy 69 éves budapesti férfi. A határrendészek L. János ellenőrzésekor megállapították, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá korábban elkövetett bűncselekmény miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését.

A férfit a határrendészek előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, majd onnan Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

(police.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink