Elindult a második Csongrád-Csanád megyei határvadász szakasz képzése

A képzésben résztvevők tanulmányaik végeztével a Készenléti Rendőrség állományában és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén látnak majd el szolgálatot.

A képzés megnyitóján Szilassi-Horváth Jenő r. ezredes, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte a leendő határvadászokat – tudatta a megyei rendőrség.

Első ütemben összesen 2200 fő szerződéses határvadászt szeretnének felvenni a Bács-Kiskun Megyei, a Csongrád-Csanád Megyei, a Békés Megyei, a Hajdú-Bihar Megyei és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei határvadász századok állományába.

A képzés időtartama alatt bruttó 300 000 forint illetményre jogosultak, a határvadász feladatok tényleges megkezdését követően akár bruttó 400 000 forint illetményre is számíthatnak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »