Elindult a második Csongrád-Csanád megyei határvadász szakasz képzése

A képzésben résztvevők tanulmányaik végeztével a Készenléti Rendőrség állományában és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén látnak majd el szolgálatot.

A képzés megnyitóján Szilassi-Horváth Jenő r. ezredes, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte a leendő határvadászokat – tudatta a megyei rendőrség.

Első ütemben összesen 2200 fő szerződéses határvadászt szeretnének felvenni a Bács-Kiskun Megyei, a Csongrád-Csanád Megyei, a Békés Megyei, a Hajdú-Bihar Megyei és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei határvadász századok állományába.

A képzés időtartama alatt bruttó 300 000 forint illetményre jogosultak, a határvadász feladatok tényleges megkezdését követően akár bruttó 400 000 forint illetményre is számíthatnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink