Elismerést kapott a Makói József Attila Gimnázium nyugdíjba vonuló pedagógusa

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) különféle elismeréseket, illetve az Eötvös József-emlékérem ezüst, arany, gyémánt és vas fokozatát adta át a székházukban a múlt heti pedagógusnapi ünnepségen.

Az Eötvös József-emlékérem arany fokozatával tüntették ki több évtizedes kimagasló munkájáért az idén nyugdíjba vonuló Marosváriné Deák Zsuzsannát, a makói gimnázium angol szakos pedagógusát.

A szakszervezet pedagógusnapi köszöntőjében elismerését és háláját fejezte ki azoknak az oktatásban dolgozóknak, pedagógusoknak, oktatóknak, akik hivatástudatból, elkötelezettségből, gyermekszeretetből a pályán maradtak. Köszönetet mondtak azért, hogy a jövő generációja érdekét tekintik elsődlegesnek akkor is, ha egyre nagyobb teher hárul rájuk, miközben nem érzik a megbecsülést.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »