Elmarad a tűzijáték Makón

A Hagymafesztivál szeptember 9-i napján pótolják, az R-GO együttes koncertje után – közölte Farkas Éva Erzsébet ma délután.

A polgármester tájékoztatása alapján a ma 19 órakor kezdődő városi ünnepség, valamint a XXIX. Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál résztvevőinek gálaműsora a Hagymaházban, a 21:30-tól kezdődő Molnár&Hermann Retro Show pedig a Korona Étteremben lesz.

A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal történt egyeztetést követően, a bizonytalan időjárási körülményekre tekintettel, arra a döntésre jutottak a szervezőkkel, hogy a lakosság biztonsága érdekében a ma 21 órára, a Csanád vezér térre tervezett tűzijátékot elhalasztják.

Mint azt megírtuk, Farkas Éva meghívta a vásárhelyieket is a makói tűzijátékra, mert úgy tudja, a szomszédvárosban nem tudják megrendezni idén. Valójában a lakosság megkérdezését követően döntöttek úgy, hogy nem lesz Vásárhelyen tűzijáték. A polgármester tájékozatlanságát a saját oldalán is szóvá tették.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink