Előléptették a pitvarosi parancsnokot

Állami ünnepünk alkalmából elismeréseket adott át Palicz András r. ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság több munkatársának a mai ünnepségen.

Magyarország köztársasági elnöke állami ünnepünk alkalmából Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést adományozott Zsombó Zoltán c. r. főtörzszászlósnak, a Szentesi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának.

Kimagasló vezetői munkája elismeréséül a belügyminiszter rendőrségi főtanácsos címet adományozott dr. Béla Éva r. alezredesnek, a Szegedi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya vezetőjének.

Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány kiemelkedő szolgálatellátása elismeréseként pénzjutalomban részesítette Nagy Ernő r. zászlóst, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottját, Novák Endre r. törzszászlóst, a Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottját, valamint Ördögh Tibor c. r. törzszászlóst, a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség határrendészeti szakértőjét.

Rendőr alezredes rendfokozatba léptette elő Cződör Krisztiánt, a Makói Rendőrkapitányság Pitvarosi Rendőrőrs parancsnokát, illetve százados rendfokozatba Wittner Lászlót, a Szegedi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály főelőadóját.

Dr. Kuczik János Zoltán r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes a szakterületén nyújtott kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként pénzjutalomban részesítette Rózsa Mariann r. alezredest, a Rendészeti Igazgatóság kiemelt főelőadóját, illetve Boros Géza r. főtörzszászlóst, a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnokát.

Hosszú időn keresztül nyújtott példamutató munkájáért 17 hivatásos állományú munkatárs, rendvédelmi alkalmazott és munkavállaló részesült még pénzjutalomban, valamint 12 kollégát köszöntöttek születésnapja alkalmából.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap képe

Így szeretne Makó fürdőváros lenni: derékig érő gazzal találkozhatnak a turisták (és a helyiek) a Hagymatikum mögött.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Óföldeákra tekertek a Kerisek

A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium századik tanévének alkalmából kerékpártúrát szerveztek szombaton névadójuk tiszteletére. Nagyjából két osztálynyi diák jött össze, pedagógusok, valamint szülők és külsősök is.

Tovább olvasom »

Furcsa körülmények között történt a csanádpalotai motoros baleset

A múlt hétvégén motoros baleset történt Csanádpalotán. A kezdeti hírek arról szóltak, hogy közúti baleset volt, amelyben a motor vezetője és utasa súlyosan megsérült, amikor is egy személygépkocsival ütköztek egy útkereszteződésben. Másnapra nem csak a régiónk sajtója, hanem az országos is felkapta a hírt, sőt országos tévécsatornák is forgattak a helyszínen.

Tovább olvasom »