Emberhátrányban ért el döntetlent a Makó FC

Az egy órán keresztül 10 emberrel futballozó makóiak 2-2-re végeztek a Bánk-Dalnoki Akadémia vendégeként a hétközi fordulóban, szerdán.

Bánk-Dalnoki LA – Makó FC 2-2 (1-1)
NB3 közép csoport, 2. forduló. Vezette: Muhari (Baghy, Skover)

Bánk-Dalnoki LA: Zima – Seres, Fellegi, Takács, Kiss (Miskei 72′), Torda (Érczkövi 91′), Rábold (Barát 62′), Frey, Haffner (Balogh 62′), Darabont, Héjjas.
Makó: Ásós – Belanka, Juhász (Rabecz 71′), Zana (Csányi 71′), Sirokmán, Széll (Pantelis 46′), Frank (Sili 46′), Pócs, Sziklási, Rózsahegyi (Lévai 46′), Varga.

Gsz.: Kiss 45′, 70′, ill. Széll 28′ (büntetőből), Varga 57′.
Sárga: Rábold 41′, Fellegi 90′.
Piros: Sziklási 31′.

,,A kiállítás döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Mesés környezetben, egy nagyon kis méretű pályán kellett játszanunk. Erre fel voltunk készülve, de sajnos csak egy pontot szereztünk ma. Hiányérzetem van az eredményt illetően, viszont a srácok előtt le a kalappal, hiszen emberhátrányban is az utolsó pillanatig a győzelemre játszottak!” – értékelt Siha Zsolt, a Makó FC vezetőedzője a mérkőzés után.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

81 éve hunyt el Babits Mihály költő, író, irodalomtörténész, műfordító, a 20. század eleji magyar irodalom jelentős alakja, a Nyugat első nemzedékének tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bartók: kérdés, hogy a köznevelési államtitkárság tesz-e bármilyen intézkedést

A bartókos szülők jogi képviselője újabb levelet írt a köznevelésért felelős államtitkárságnak, ugyanis korábbi hivatalos megkereséseikre 15 nap elteltével sem reagáltak az intézmény átszervezéséről. Szerencsére nem az államtitkár döntésére alapozták az ügyüket, hanem a biróságon inditott perre és az azonnali jogvédelemre – amit legkésőbb augusztus 10-én meg kell kapniuk.

Tovább olvasom »

Természetfotósokat díjaztak

Másodszor hirdette meg a Makói Természetbarát Sportegyesület és a Hagymaház természet fotó-pályázatát. A tavalyi makói fák után az idén a városban, de vadon élő állatok, és az égi jelenségek voltak a megadott témák.

Tovább olvasom »