Erős ellenfele lenne a Fidesznek az LMP

[ad 1]

Májusban indult országjáró körútra Schiffer András, a Lehet Más a Politika társelnöke. Ma délelőtt Makón találkozott a helyiekkel, ezt követően Vásárhelyre, Szegedre és Szentesre utazott. 

41820810 72547157

Szóróanyagot és nyakba-akasztós kulcstartót osztogattak az LMP aktivistái a járókelőknek, de a földárverések ellen aláírást is gyűjtöttek 11 és dél között a szökőkútnál. – A tavalyi választások alkalmával megígértük, hogy áttörjük azt az üvegplafont, ami akadályozza az LMP növekedését. Sajnos szervezetileg nem vagyunk jelen az ország minden pontján; hogy ez ne így legyen, ellátogatunk a térségközpontokba – mondta Schiffer András, a párt társelnöke. – 2018-ban erős kihívói szeretnénk lenni a Fidesznek – tette hozzá.

Elmondása szerint ,,azon vannak, hogy ebben a választókerületben is legyen alapszervezet”, az építkezés pedig lassan beindul mindenhol.

A köztéri fogadóórákon leggyakrabban azzal keresik meg a választópolgárok, hogy ,,hogyan várható olyan változás, mely szerint a bérek az elmúlt harminc év hamis ígéreti után elkezdjenek közeledni az uniós átlaghoz”.

Az országjárás jövő hétig befejeződik, még Pest megye nyugati része és Hajdú-Bihar megye van hátra.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink