📺 Évadzáró autós találkozót szerveztek Makón

Porschét, Ford Mustangot, Shelby Mustang GT-t, a VW-konszern autóit, Hondákat és épített autókat, így például régebbi Toyotákat is megcsodálhattunk szombat este a makói Tesco parkolójában. Makó Car Lifestyle meet címmel ötödik alkalommal szerveztek autós találkozót.

Öt évvel ezelőtt felmerült egy baráti körben, hogy lehetne csinálni egy összejövetelt, találkozót. Az első két év a Penny Market parkolójában volt, de azt kinőttük. Azt követően a Tesco parkoló következett, de ez is most már kicsinek tűnik – árulta el a Makói Csípősnek Csorba Zoltán, a találkozó társszervezője.

Való igaz, sokan jöttek a környékből, az időjárás is kedvező volt szombat este. Érkeztek Makóról és a környékbeli falvakból, Szegedről, sőt még Békéscsaba környékéről is. A tavalyi létszámot megugrották, száznál is több autó jött, nagyjából 150 verda állt be a nagyáruház parkolójába.

Csorba Zoltán szerint a résztvevők örülnek neki, hogy van ilyen összejövetel itt, ugyanis Makó eddig kiesett ebből a körből, azért is kezdték el 5 évvel ezelőtt. A találkozón jelen volt a Dobai Customs, a Cars&Coffee Szegedről és a Márkafüggetlen Garage. Jövőre egynapos, nagyobb szervezésű találkozót szeretnének tartani programokkal kiegészülve.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink