Évente legalább 100 millió forintból hülyítik a makóiakat – a saját adóforintjaikból

100 millió forint elmegy arra, hogy narancssárga újságokat olvassunk kéthetente, vagy például a makói tévében főzőműsort nézzünk a polgármesterrel. Ezt a pénzt másra is lehetne költeni – fogalmazott oldalunknak adott interjújában dr. Török Miklós, a lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje.

Török becslése szerint a fideszes városvezetés évente legalább 100 millió forintot költ el propagandára. Ha a lokálpatrióta összefogás programját nézzük, a havi 2 köbméter víz ingyenességéhez, a parkolók építéséhez, a virágos város elképzelés megvalósításához ez a 100 millió forint már fedezetet is nyújthat.

– Nem az a probléma, hogy az ember adót fizet, hanem hogy mire használják fel. Az ember boldogabban fizet adót, ha azt látja, hogy ebből sok-sok minden megvalósul és az élete könnyebb lesz. Az probléma, ha az adóbevételeket propagandára költik – jelentette ki a képviselőjelölt.

Dr. Török Miklós úgy véli, a városházának nyitottan kellene működnie, az összes szerződést, közbeszerzést fel kellene tenni az internetre. – Látni kell, hogy milyen folyamatok zajlanak, milyen szakértőket fizetnek. Akinek titkolni valója van, nyilván az akar titkolózni – tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink