Évszakváltás – Fodor Barbara és Rácz Laura Lili kiállítása

Október 8-án nyílik meg Fodor Barbarának és Rácz Laura Lilinek közös kiállítása a szegedi Campus (Vitéz utca 24.) emeletén 18 órakor.

A kiállítást P. Szabó Dénes kulturális újságíró, szociológus nyitja meg, közreműködik Borbíró Bíborka költő. A kiállított képek megvásárolhatóak.

Fodor Barbara az SZTE-JGYPK Képalkotás szakának utolsó éves, grafika szakirányos hallgatója. 2020-ban II. díjban részesült Művészetek területen a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottsága és A Tudomány Támogatásáért a Dél-Alföldön Alapítvány ’SZAB Tudományos Díj’ pályázatán. Mellette I. helyezettként jutott tovább az OTDK Művészeti Szekciójába képgrafikai sorozatával. A képek csak online formában váltak megtekinthetővé a vírus és az ezzel járó korlátozások miatt, így jött az ötlet, hogy amint lehetősége nyílik rá, kiállítson ebből az időszakból egy válogatott anyagot. Ezt láthatjuk most, Rácz Laura Lili festményeivel kiegészülve.

Rácz Laura Lili 2019 végén vágott bele új projektjébe, amely a Femme Fatale címet kapta, ebből szeretne most pár szeletet közönség elé tárni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább »

A nap idézete

164 éve született Benedek Elek, magyar újságíró, író, országgyűlési képviselő, „a nagy mesemondó”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »