Évszakváltás – Fodor Barbara és Rácz Laura Lili kiállítása

Október 8-án nyílik meg Fodor Barbarának és Rácz Laura Lilinek közös kiállítása a szegedi Campus (Vitéz utca 24.) emeletén 18 órakor.

A kiállítást P. Szabó Dénes kulturális újságíró, szociológus nyitja meg, közreműködik Borbíró Bíborka költő. A kiállított képek megvásárolhatóak.

Fodor Barbara az SZTE-JGYPK Képalkotás szakának utolsó éves, grafika szakirányos hallgatója. 2020-ban II. díjban részesült Művészetek területen a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottsága és A Tudomány Támogatásáért a Dél-Alföldön Alapítvány ’SZAB Tudományos Díj’ pályázatán. Mellette I. helyezettként jutott tovább az OTDK Művészeti Szekciójába képgrafikai sorozatával. A képek csak online formában váltak megtekinthetővé a vírus és az ezzel járó korlátozások miatt, így jött az ötlet, hogy amint lehetősége nyílik rá, kiállítson ebből az időszakból egy válogatott anyagot. Ezt láthatjuk most, Rácz Laura Lili festményeivel kiegészülve.

Rácz Laura Lili 2019 végén vágott bele új projektjébe, amely a Femme Fatale címet kapta, ebből szeretne most pár szeletet közönség elé tárni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Levéltári Nap Makón

Az előzetes meghívóhoz képest annyi változás van, hogy technikai okok miatt a rendezvény helyszíne nem a városháza díszterme, hanem a Korona rendezvényterme lesz.

Tovább olvasom »