Makói Városi TV: Egy hónap alatt minden héten beszámoltunk az előválasztásról

A hétvégén számoltunk be arról: amióta elkezdődött a szavazás az előválasztáson, azóta egyszer szerepelt a téma a Makói Városi Televízióban. Hétfőn a televízió megkereste szerkesztőségünket, miszerint ,,a mai napon újabb rágalmazó cikket” jelentettünk meg és kérték, hogy levelüket változtatás nélkül tegyük közzé. Ennek teszünk most eleget:

2021 szeptember 14-én kelt cikkükkel kapcsolatosan (mcsipos.hu online felület: „Szurkolók az állatkínzás ellen: nem bántalmazták a kutyát a Pápay iskolánál”) helyreigazítást kértem Önöktől mivel a Makói Városi Televízióra vonatkozóan igaztalan állítás jelent meg portáljukon. Ezt akkor Önök meg is tették kérésemnek megfelelően.

A mai napon újabb rágalmazó cikket jelentettek meg „A Makó TV-ben nem létezik az előválasztás” címmel. Ebben azt állítják, televíziónk nem foglalkozik az előválasztással. Az alábbiakban youtube linken küldöm Önnek azokat az anyagokat melyek kizárólag az ellenzéki előválasztás témakörét dolgozzák fel.

 08.24 – Mucsi Tamás is aláírásgyüjtésbe kezdett
https://www.youtube.com/watch?v=jADSVhtxdE4
09.07 – Dobrev Klára: A tisztességes politika nem az ellenfelek lealázásáról szól
https://www.youtube.com/watch?v=00JXBETG9zM
09.27 – Mucsi Tamás a DK jelöltje leadta szavazatát
https://www.youtube.com/watch?v=VPMJB

Ezek alapján Ön is meggyőződhet arról, hogy a kampány kezdete óta (2021. augusztus 23 és szeptember 27 között) vagyis az eltelt egy hónap alatt minden héten  tájékoztattunk híradásainkban a témával kapcsolatosan. 

Tisztelettel kérem, tegye meg újabb helyreigazítását „A Makó TV-ben nem létezik az előválasztás” című cikkükre vonatkozóan.

Kérem hogy az elkövetkezendő időszakban hasonló esetekre ne kerüljön sor. Ajánlom figyelmébe a Makói Városi Televízió minden hétköznap 18 órakor kezdődő Híradó című hírműsorát.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »