Makói Városi TV: Egy hónap alatt minden héten beszámoltunk az előválasztásról

A hétvégén számoltunk be arról: amióta elkezdődött a szavazás az előválasztáson, azóta egyszer szerepelt a téma a Makói Városi Televízióban. Hétfőn a televízió megkereste szerkesztőségünket, miszerint ,,a mai napon újabb rágalmazó cikket” jelentettünk meg és kérték, hogy levelüket változtatás nélkül tegyük közzé. Ennek teszünk most eleget:

2021 szeptember 14-én kelt cikkükkel kapcsolatosan (mcsipos.hu online felület: “Szurkolók az állatkínzás ellen: nem bántalmazták a kutyát a Pápay iskolánál”) helyreigazítást kértem Önöktől mivel a Makói Városi Televízióra vonatkozóan igaztalan állítás jelent meg portáljukon. Ezt akkor Önök meg is tették kérésemnek megfelelően.

A mai napon újabb rágalmazó cikket jelentettek meg “A Makó TV-ben nem létezik az előválasztás” címmel. Ebben azt állítják, televíziónk nem foglalkozik az előválasztással. Az alábbiakban youtube linken küldöm Önnek azokat az anyagokat melyek kizárólag az ellenzéki előválasztás témakörét dolgozzák fel.

 08.24 – Mucsi Tamás is aláírásgyüjtésbe kezdett
https://www.youtube.com/watch?v=jADSVhtxdE4
09.07 – Dobrev Klára: A tisztességes politika nem az ellenfelek lealázásáról szól
https://www.youtube.com/watch?v=00JXBETG9zM
09.27 – Mucsi Tamás a DK jelöltje leadta szavazatát
https://www.youtube.com/watch?v=VPMJB

Ezek alapján Ön is meggyőződhet arról, hogy a kampány kezdete óta (2021. augusztus 23 és szeptember 27 között) vagyis az eltelt egy hónap alatt minden héten  tájékoztattunk híradásainkban a témával kapcsolatosan. 

Tisztelettel kérem, tegye meg újabb helyreigazítását “A Makó TV-ben nem létezik az előválasztás” című cikkükre vonatkozóan.

Kérem hogy az elkövetkezendő időszakban hasonló esetekre ne kerüljön sor. Ajánlom figyelmébe a Makói Városi Televízió minden hétköznap 18 órakor kezdődő Híradó című hírműsorát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink