Farkas Éva a tankerületet képviseli a bartókos szülők helyett

A polgármester megnézte az Almási utcai új épületet és megállapította, hogy a ,,korszerű, egyedi kivitelezésű, XXI. századi épületegységek városunk fejlődését segítik.”

Farkas Éva épületbejárásáról a Makói Hírek c. önkormányzati újságban is olvashatunk. Ebben azt emelik ki, hogy elkészült a térség legimpozánsabb, legjobban felszerelt iskolakomplexuma, ami a 21. század követelményeinek maximálisan megfelel. A makói adóforintokból fenntartott lapban egy szó sincs arról, mi lesz a Bartók épülettel.

Hogy egyelőre nincs ötletük a hasznosítására és nincs tervük az eladására, az a polgármester múlt heti közleményéből derül ki, amiben többek között azzal az ötlettel állt elő, hogy az Almásit nevezzék át Bartókká.

Az összevonás ellen tiltakozó szülők egyébként holnaptól minden piacos napon 7-9 óra között gyűjtik az aláírásokat a piacnál.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink