Farkas Éva ezúttal a védőnőkkel és az iskolaorvossal beszélt a védőoltásról

Egyeztetésre hívtuk városunk védőnőit és iskolaorvosát, hogy a koronavírus elleni védőoltások felvételének fontosságáról és a családok, fiatalok hiteles tájékoztatásának lehetőségeiről egyeztessünk – írta közösségi oldalán Makó polgármestere.

Farkas Éva közlése szerint ,,a makói városvezetés igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az oltás szükségességéről szóló hiteles tájékoztatás mindenkihez eljusson, lehetőséget adva ezzel városunk minden lakójának arra, hogy felelősségteljes döntést tudjon hozni a védőoltás felvételével kapcsolatban.” Hozzátette, ,,vállaljunk felelősséget önmagunkért, közösségünkért!”

Farkas Éva nemrégiben a felnőtt házi- és gyermekorvosokat is egyeztetésre hívta annak érdekében, hogy több legyen a beoltott Makón.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink