A piacnál, a Spar és a Skála előtt gyűjt a héten aláírásokat a makói Fidesz

Legalább nem az SZTK előtt, mint múlt héten. Bár, hogy mi az értelme a gyűjtésnek, azt a fideszes aktivisták sem tudják pontosan, egyikük szerint ,,valószínűleg” felmérik, hány támogatóval rendelkezhet a Fidesz.

A héten is folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely ellen. Makón a piac főbejáratánál és a Hajnal utcai bejáratnál gyűjtenek, a Deák Ferenc utcai COOP és a SPAR előtt.

Maguk a fideszes aktivisták sem tudják, igazából hogyan állítja meg Gyurcsány Ferencet az, hogy alá lehet írni a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! néven elindított petíciót – legalábbis erre világít rá egy TikTokon terjedő egyperces videó.

Az aláírásgyűjtésének egyébként semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve. Két okból lehet hasznos számukra: egyben tartja, feltüzeli a fideszes támogatókat, valamint neveket és telefonszámokat szerezhetnek a Kubatov-listához.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink