Farkas Éva férje ,,nagyszerűen viselte” a védőoltást

Makó polgármestere közösségi oldalán buzdít a vakcina beadására és elárulta azt is, hogy mentős férjét már beoltották.

,,A mentőszolgálat munkatársai, akik nap mint a nap a koronavírus-elleni küzdelem frontvonalában szolgálnak, önkéntes alapon kérhették a vakcina beadását. Természetesen hitvesem is élt ezzel a lehetőséggel, és szemmel láthatóan nagyszerűen viselte”

– fogalmazott Facebook oldalán Farkas Éva Erzsébet.

December vége óta folyamatosan zajlik az egészségügyben dolgozók védőoltása. A mentőszolgálat munkatársai, akik nap mint…

Közzétette: Farkas Éva Erzsébet – 2021. január 19., kedd

Mint azt megírtuk, dr. Dobó Magdolna makói háziorvos szintén a védőoltás fontosságára hívta fel a figyelmet. Kifejtette: a tudomány ma már ott tart, hogy a modern laboratóriumok rövid időn belül megismerték a vírus genetikai kódját és ez által elkezdhették a vakcina kifejlesztését, mely (nagyjából 10 hónap alatt) sikerrel teljesült. 

Ugyanakkor Csákó Ibolya, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kiemelt főreferense az operatív törzs tájékoztatóján arra figyelmeztetett: a vakcinák nem érhetők el kereskedelmi forgalomban, azokhoz kizárólag a kormány által kijelölt oltóközpontokban, ütemezetten és ingyenesen lehet hozzájutni. Védőoltásként hirdetett vakcinákat semmilyen körülmények között nem szabad megrendelni az internetről, ahol biztosan  hamisított, nem bevizsgált, a kereskedelmi forgalomban nem elérhető, nem engedélyezett terméket árusítanak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink